Benvinguts a IUS ADVOCATS

25 anys d'experiència com advocats a Mallorca

Contactános

IUS ADVOCATS

La nostra dilatada experiència professional i el nostre equip d'experts ens permeten el·laborar sol·lucions personalitzades i a la mida de les necessitats del client.

Nos avalan 25 años de experiencia en el sector y ofrecemos una amplia oferta de servicios para cubrir todas sus necesidades jurídicas.

Personalizado

A IUS ADVOCATS optem per un servei personalitzat i de qualitat, destinat a sol·lucionar de forma acurada, directe i eficaç els problemes a nivell jurídic per a tots els nostres clients.

Trato directo y presencial

Apostamos por un servicio integral y un trato directo y presencial con nuestro bufete, situado en Llucmajor, pero también utilizamos la via online para ofrecer un servicio que ayude a agilizar el proceso y minimizar de este modo los costes del mismo.

Un Equipo Preparado


Member Image

Sebastià Rubí Tomàs

Abogado

Member Image

Miquel Mut

Abogado

Member Image

Fara Segura

Abogada

Member Image

Edgard Ginard

Abogado

Member Image

Marga Oliver

Secretaria

Sentència de les clàusules TERRA

Adjunt remet la sentència de les clàusules TERRA dictada pel Tribunal de Justícia de la Unió Europea.

Descargar

Sentències del cas Bankia

Portem dret bancari i actualment, de manera especial, temes d'accions de BANKIA, de clàusules terra i de despeses cobrades ilegalment

Descargar

Ley Orgánica de protección de la seguridad ciutadana

LO 4-2015 de protección de la seguridad

Descargar

contáctenos


estamos para atenderle

L'horari d'atenció telefònica és de dilluns a divendres desde 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 18:00. Si ho desitja pot enviar-nos un missatge mitjançant el nostre formulari i li contestarem amb la màxima rapidesa.

Sebastià Rubí

sebastiarubi@icaib.org

Fara Segura

farasegura@icaib.org

Edgard Ginard

eginard@icaib.org

* Todos los campos son obligatorios. Al clicar sobre el siguiente botón 'CONTACTAR' entendemos que ha leído y comprendido nuestros términos y condiciones